Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • sep , 29°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.5
Aanrader174 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuk animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je een zwembad, een lazy river en voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, waaronder een kinderbad met glijbaan. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus, kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de badhanddoekenservice (gratis, na uitchecken met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliettelevisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Er is een 2-persoonsbed en een sofa bed.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de ruimere kamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met 1-persoonsbedden + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beachvolleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 19.00-21.30), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Verzorging Zomer 2019: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
174 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.2
  • Service 9.1
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.0
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 9.1
  • Wifi kwaliteit 7.7
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Merkelbeek, Nederland
7.7
Over Ialyssos:

Rhodos is een mooi eiland. Wel heet in het hoogseizoen maar aan de oostkant maakt de wind het goed. Huur een auto/scooter/quad en ga vooral op zoek naar plekken buiten de grote massa. Daar is het vaak het mooist en is de bevolking het vriendelijkst.

Over D'Andrea Mare:

Prima hotel! Mooie ruime kamer, fijn zwembad, goed eten, veel animatie. Verbeterpunten: Cocktails zijn echt niet te drinken (siroop met frisdrank en alcohol). Alleen plastic glazen buiten. Snap dat dit veiliger is overdag bij het zwembad maar `s avonds is een echt glas wel prettig om je bier / wijn / cocktail uit te drinken.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Kapellen, Belgie
8.0
Over Ialyssos:

Heel mooie omgeving, prachtige zee (wel niet altijd even rustig, jetski met mijn zoon was niet mogelijk). Vliegtuigen vligen net boven hotel voor landing, maar voor ons was dit niet storend. Goede ligging, met bus snel in Rhodos stad en met een huurautootje veel bezienswaardigheden vlakbij.

Over D'Andrea Mare:

Alles verliep vlot in het hotel. Geen overdreven massa en dus rustig kunnen eten en aanschuiven aan het buffet. Aan het zwembad overal handdoeken op de ligbedden om 6u in de ochtend. Voor ons niet van belang want liggen liever wat verder tussen strand en zwembad in het gras. En daar was steeds plek.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 7
Zoetermeer, Nederland
9.3
Over Ialyssos:

De ligging is erg mooi, ligt aan het strand. Je zit dichtbij Rhodos stad in de buurt en je kan vanuit het hotel makkelijk een bus pakken om naar de stad te gaan.

Over D'Andrea Mare:

Positieve punten: - De kamers waar je bij een All-inclusive vakantie toch niet veel zit zijn erg goed en bevatten alles wat je nodig hebt - Het animatie team was geweldig. Elke dag zijn er leuke dingen om te doen en je kan altijd een praatje maken met hun. - Het eten was prima. Het personeel werkt erg hard. De manager is heel klantvriendelijk en zorgt er altijd voor dat de gasten van het restaurant tevreden zijn. Negatieve punten: - Het vliegveld is dichtbij dit is vervelend, i.v.m laag vliegende vliegtuigen - Airco lekte water

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
S-Gravenzande, Nederland
8.7
Over Ialyssos:

Een dagje naar Rhodos stad geweest met het openbaar vervoer. Heenreis ging prima, terugreis werd je schofterig behandeld door chauffeur en zijn leidinggevende die je te verstaan gaf dat je een taxi had moeten nemen. Wij hebben dit als uiterst onprettig ervaren.

Over D'Andrea Mare:

Prima accommodatie maar naar de opgegeven wensen voor een kamer wordt totaal niet gekeken. Wij hadden gevraagd om een kamer zo hoog mogelijk maar kregen een kamer op bg. Dit aangegeven hebbend is er de volgende dag een andere kamer geregeld. Bij de receptie zeiden ze dat ze dit nl. niet konden weten. Mss de volgend x in het engels aangeven??

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Amsterdam, Nederland
8.1
Over Ialyssos:

Heerlijk eiland. Met leuke strandjes en stadjes. Wel handig om een auto te huren. Maar ook dat kun je in het hotel heel gemakkelijk regelen.

Over D'Andrea Mare:

Prachtige locatie. Ideaal voor een vakantie met kinderen. De animatie zowel voor kinderen als volwassenen was fantastisch! Familie kamer was ook heerlijk. Badkamer is iet wat gedateerd. Tip zorg voor een klein nachtlampje het is immers voor iedereen een vreemde omgeving.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Ridderkerk, Nederland
7.7
Over Ialyssos:

Rhodos is een mooi eiland dat prima te verkennen is met een huur auto. Het dorpje Ialyssos is een leuk plaatsje op 10 minuten lopen van het hotel met leuke restaurantjes en winkels.

Over D'Andrea Mare:

Goed hotel voor een week. Ruime nette kamer met goed bed. Eten was redelijk tot goed alleen kon de temperatuur hoger zijn en meer variatie of live cooking had leuk geweest. Mooi zwembad maar helaas handdoekje leggen zodat bedje vinden lastig was. Leuke animatie team dat vooral 's avonds leuk was.overdag ook veel activiteiten maar daar moet je van houden. Super vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Nederasselt, Nederland
8.2
Over Ialyssos:

dicht bij vliegveld dus geen lange busreis naar accomodatie

Over D'Andrea Mare:

heel fijn hotel, vriendelijk personeel Niet te massaal, goede service en animatie. Voldoende stoelen voor iedereen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Hellevoetsluis, Nederland
9.0
Over Ialyssos:

Rhodos is een leuk eiland en er is genoeg te doen. De boottrip was zeer de moeite waard, de oude stad en het nieuwe centrum bieden genoeg mogelijkheden op te shoppen of ergens gezellig wat te eten en te drinken. Met een auto zijn er leuke plaatsjes te bezoeken en mooie stranden te vinden.

Over D'Andrea Mare:

Het personeel van receptionist tot hotelmanager was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De sfeer was ontspannen en dat is wat je zoekt tijdens je vakantie. Top!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Hoensbroek, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

Prachtig eiland die niet binnen al te lange vliegtijd te bezoeken is. Wij zijn 1 dag in Rhodos stad geweest, wat de moeite waard is, en voor de rest eigenlijk alleen maar een weekje relaxen.

Over D'Andrea Mare:

Zeer mooi kleinschalig en gemoedelijk hotel. Super annimatie team dat zich 6 dagen in de week enorme moeite doet om je een fijne tijd te bezorgen. Lekker aan t strand maar je hebt echt waterschoentjes nodig als je de zee in wilt. De manager kom je de hele dag overal tegen en is zeer vriendelijk en vraagt constant of nog alles naar wens is. We vroeger bij t boeken om een rustige kamer met zeezicht en die hebben we ook gehad. Een beetje aan de zijkant met zicht op de zee en het naast gelegen hotel. Voor ons helemaal naar wens. De eerste dag hadden wij een beetje last van de vele vliegtuigen die overkomen maar je went er echt aan, na verloop van tijd merk je t niet meer. Voor ons een geslaagde week!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Oeffelt, Nederland
9.0
Over Ialyssos:

fantastisch personeel, animatie geweldig, aanrader. wel even wennen aan de vliegtuigen die de hele dag overkomen

Over D'Andrea Mare:

wij hadden een 2-persoons kamer. zeer ruim, grote bedden, iedere dag een nette kamer als we terug kwamen op de kamer

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10

Griekenland - Rhodos - Ialyssos

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info