Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • jan , 14°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.2
Zeer goed203 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuke animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uurs receptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je 2 zwembaden, waaronder een zwembad met een glijbaan. Voor de kinderen is er een apart kinderbad. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de handdoekenservice (met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliet televisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de standaardkamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met slaapbank + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beach volleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 18.30-21.30), ijs (15.00-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Kluisjes
  • Lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.2 Zeer goed

Gebaseerd op:
203 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 7.8
  • Service 8.8
  • Prijs/kwaliteit 8.3
  • Eten 7.7
  • Kamers 8.0
  • Kindvriendelijk 8.6
  • Wifi kwaliteit 7.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Barendrecht, Nederland
7.7
Over Ialyssos:

Erg dicht bij een mooi strand. Rest van de omgeving echter wat troosteloos.

Over D'Andrea Mare:

Mooie schone kamers, alhoewel de badkamer en kitchenette wel een renovatie kunnen gebruiken. Wij hadden een familiekamer met uitzicht op het zwembad/ zee wat erg mooi was. Vriendelijk personeel, hoewel deze wel iets meer enthousiastme mogen uitstralen. Goede service. Kwaliteit eten wat je mag verwachten van all inclusive. Over het algemeen waren wij vrij tevreden over ons verblijf op het ridicule entertaiment na. Muziek gaat s’middags met luid volume aan bij het zwembad maar dreunt na in de kamer. S’avonds ook veel te luide muziek en geschreeuw door een microfoon. Men is hier duidelijk vergeten dat het om een familiehotel gaat waar voornamelijk stellen met jonge kinderen komen en oudere echtparen. Niet echt de doelgroep voor stampende jaren 90 dancehits om 10:00 s’avonds. Om deze laatste reden zullen wij hier niet meer terug komen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Asten, Nederland
7.5
Over Ialyssos:

Was de eerste vakantie naar Rhodos en zeker voor herhaling vatbaar.

Over D'Andrea Mare:

Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers erg gehorig. Vooral de dames die de kamers deden waren al vroeg luidruchtig bezig. Entertainment vooral gericht op jeugd, was erg enthousiast. Muziek in zwembad had iets minder gemogen. Eten was goed. Er was meer dan voldoende keus. Thema-avonden als italiaans, grieks en aziatisch waren erg goed.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Gouda, Nederland
5.8
Over Ialyssos:

Het hotel is een goed familie hotel. Voor ouderen zijn de trappen niet van leuningen voorzien. Bij calamiteiten is dit een probleem. Het hotel ligt in the middle of nowhere. Kan er geen (betaalde) shuttle geregeld worden?

Over D'Andrea Mare:

hotel goed, kamers schoonmaken pas in de middag!

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 1
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit -
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3
Vught, Nederland
8.7
Over Ialyssos:

Op loopafstand van het hotel met leuke winkeltjes en restaurants.

Over D'Andrea Mare:

Mooi hotel. Vriendelijke bediening. Leuke animatie. Enige aandachtspunten zijn de botte messen in het restaurant, de temperatuur van het eten mag warmer en de randen bij het zwembad verdienen een opknapbeurt. Zeker een hotel om eens terug te keren.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Denekamp, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

Prachtige bestemm8ng, goede uitvalbasis naar mooie plekken op het eiland en leuke steden.

Over D'Andrea Mare:

Perfecte locatie, geweldige accomedatie, enigste nadeel is het zeer koude zwembadwater, dit zou wel iets warmer mogen zijn. Het zwembadwater was aanmerkelijk kouder dan het zeewater. Irritatie is het handdoekje leggen om 7 uur, accomedatie zou daar iets mee moeten doen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 10
Enkhuizen, Nederland
6.0
Over Ialyssos:

Mooi eiland met prachtige hoofdstad. Echte aantader. Verder zelfstandig auto gehuurd en het eiland verkend.

Over D'Andrea Mare:

Mooi zwembad ( niet verwarmd) met vriendelijk personeel. We hadden een kamer in het oude gedeelte. Precies zoals je verwacht van een Zuid Europese bestemming: slechte kitranden in badkamer, slechte tegels en voegen. Slaapkamer werden zeer slecht schoongemaakt. Borden in eetzaal waren vaak nog smerig en keuze van het eten was redelijk. Bij All Inclusief verwacht je ook airco en kluisje. Niet dus, dat moet je allemaal extra betalen. Dit vind ik erg jammer, je betaalt al genoeg.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 2
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Hoofddorp, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

Buiten het hotel is er in de directe omgeving weinig of niets en soms een rotzooi. Voordeel is dat de reistijd met de bus van luchthaven naar hotel niet lang is, nadeel is wel dat het hotel precies "onder" de aanvliegroute ligt. (staat nergens vermeld Corendon!), maar ja als je Schiphol gewend bent viel dit voor ons wel mee.

Over D'Andrea Mare:

In Hotel D'andrea Mare is het prima verzorgt, heel vriendelijk personeel en goed eten.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Emmen, Nederland
9.0
Over Ialyssos:

Het hotel lag afgelegen. Het is een goed hotel, mooi zwembad en fantastisch uitzicht op zee! Er staat wel veel wind.

Over D'Andrea Mare:

Mooie ruime kamers! Heel schoon en aardig personeel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Oldenzaal, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

Op het strand waaide elke dag een heerlijk briesje.

Over D'Andrea Mare:

Het strand is mooi, maar slecht onderhouden ( onkruid, veel sigarettenpeuken) De eerste twee dagen een oude, niet gerenoveerde kamer gehad welke muf rook. Na twee dagen pas de kamer gekregen die we geboekt hadden zoals de foto's op de site laten zien. Wel ergerlijk: het handdoekje leggen en een tekort aan ligbedmatrasjes. Personeel is erg vriendelijk, kwaliteit van het restaurant was prima, ook de kamer werd netjes schoongemaakt.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Tilburg, Nederland
8.7
Over Ialyssos:

Ialyssos lag op 10 minuten loopafstand langs en strand van het hotel. Met de bus en/of taxi was je binnen 15 à 20 minuten in Rhodos en kon je in het nieuwe gedeelte gezellig winkelen en in het oude gedeelte van Rhodos genieten van de geschiedenis en z’n kleine winkelstraatjes en gezellige pleintjes. Met een huurauto hebben wij de andere kant van het eiland verkend met onder andere de vlindervallei (25 min.) de zeven bronnen (40 min.) en Lindos (50 min.) wat zeker aanraders zijn voor je bezoek aan Rhodos. Het huren van de auto hebben wij gedaan via Corendon, wat een prima service was.

Over D'Andrea Mare:

Hotel D’Andrea Mare was een zeer mooi hotel met mooie kamers en een mooi uitzicht aan de voor- en zijkant naar de zee. Het zwembad was prima en werd goed bijgehouden door het personeel. Aan het zwembad kon je na 14.00 uur genieten van een cocktail aan het water en werd je tussendoor nog vermaakt door het animatieteam die activiteiten organiseerden voor jong en oud van 10.00 uur tot 23.00 uur zoals waterpolo, darten, quiz, beschvolleybal en elke avond een andere show voor jong en oud waar iedereen bij wordt betrokken in de show, zelfs met een rol. Van een praatje met de bezoekers houden ze zeker. Het eten vonden wij persoonlijk wat minder. Het avondeten was regelmatig koud. Met warme borden kon je het eten warm houden, maar die waren er niet vaak. Bij op en/of aanmerkingen stond de hotelmanager benaderen en deed er ook wat mee. Het nadeel aan het zwembad was het welbekende handoekje leggen waar wij elke dag om 07.00 uur voor beneden moesten staan. Het strand was kiezelstrand.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10

Griekenland - Rhodos - Ialyssos

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info