Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • jul , 31°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.3
Zeer goed237 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuke animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uurs receptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je een zwembad, een lazy river en voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, waaronder een kinderbad met glijbaan. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus, kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de handdoekenservice (gratis, na uitchecken met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliet televisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Er is een 2-persoonsbed en een sofa bed.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de ruimere kamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met 1-persoonsbedden + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beach volleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 19.00-21.30), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.3 Zeer goed

Gebaseerd op:
237 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 7.9
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 7.8
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 7.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Westervoort, Nederland
7.2
Over Ialyssos:

Hotel is wat afgelegen, in de omgeving kun je goed zien dat het land in een recessie verkeert. Veel leegstand. Rhodos stad blijft leuk!

Over D'Andrea Mare:

Goed hotel. Aardige bediening en redelijk eten. Blijft jammer van de dikke plastic bekers aan het zwembad en de buiten bar.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Alphen Aan Den Rijn, Nederland
8.3
Over Ialyssos:

Omgeving weinig te doen. Een auto is wel handig. Bij het hotel kon wij een auto huren tegen zeer redelijke prijs. Vrij nieuwe auto's.

Over D'Andrea Mare:

Goed hotel met prima service. Veel keuze met het eten. Werd erg goed schoon gehouden. Personeel was erg vriendelijk . Ook tegen over de kleine kinderen.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Ermelo, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

Ik vond het leuk dat het dicht bij Rhodos-Stad lag. Er is veel te bezichtigen in de omgeving.

Over D'Andrea Mare:

Het hotel was mooi met vriendelijk personeel. Wel liepen er veel mieren in onze kamer rond.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Katwijk Aan Zee, Nederland
7.7
Over Ialyssos:

het hotel en park was mooi maar omdat je vlak bij het strand zit heb je gauw last van zee wind in de omgeving zijn er wel wat winkeltjes die je lopend kan bereiken maar als je wat van het land wil zien raad ik je aan om een auto te huren je kan ook met de bus naar Rhodos stad als je van vliegtuig spoten houd zit je er gebakken

Over D'Andrea Mare:

hotel kamer was netjes maar bad kamer iets verouderd verder was het allemaal schoon de mensen zijn aardig en vriendelijk

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Rijen, Nederland
7.3
Over Ialyssos:

Locatie slecht, strand matig en veel overlast van dalende vliegtuigen. Niet voor herhaling vatbaar!!

Over D'Andrea Mare:

Hotel ruim voldoende, vriendelijk personeel, goede dagelijkse schoonmaak en voldoende faciliteiten.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
S-Gravenhage, Nederland
9.3
Over Ialyssos:

Wij zijn met 10 personen in de leeftijd van 10 maanden tot 62 jaar van 11 tot en met 18 mei 2017 naar deze bestemming geweest. De accomodatie D'Andrea Mare voldeed volkomen aan onze verwachting. De ligging direct aan het strand was perfect. Het eten was uitstekend en er was veel keus. Wij zijn een dagje naar Rhodos stad geweest (pas op voor proppers) en we hebben een boottocht naar lindos gemaakt.

Over D'Andrea Mare:

het hotel voldeed volkomen aan onze verwachting. Heerlijk om de keuze te hebben tussen de zee en het zwembad. Wel jammer dat er altijd mensen zijn die door handdoekje leggen een stoel claimen. Ook merkten we dat het in het begin van de week lekker rustig was maar gaandeweg werd het wel steeds drukker. Gelukkig het het geen effect op de dienstverlening. Het personeel was echt fantastisch. Op vele manieren proberen ze het naar de zin te maken. Ik kan deze locatie echt aanbevelen voor gezelschappen met kinderen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Terneuzen, Nederland
8.3
Over Ialyssos:

Leuk hotel, aardig personeel. Behulpzaam. Strand was minder.

Over D'Andrea Mare:

Minpunt was het aantal laagvliegende vliegtuigen die laag overkwamen. op de eerste zaterdag ben ik gestopt met tellen bij een aantal van 30 stuks. Op de foto's op internet waren ligstoelen te zien terwijl deze er niet waren. Ook de airco werd pas beschikbaar op 15 juni. Waarom niet afhankelijk maken van de buitentemperatuur?

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 4
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Helmond, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

Helaas weinig te beleven in de omgeving. De herrie van vliegtuigen is toch erger dan ik gedacht

Over D'Andrea Mare:

Is wel 4 * waardig. Eten mag wel meer variatie. Kamer was best ruim en netjes.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Amsterdam, Nederland
6.0
Over Ialyssos:

Groot eiland met leuke bestemmingen voor dagtripjes; het huren van een auto gaat makkelijk in het hotel en is niet duur, zeker een aanrader!

Over D'Andrea Mare:

Met het hotel zelf is niets mis; het is mooi en prima ingedeeld. Maar de (vreselijke, niet lounge!) muziek staat quasi de hele dag zo hard aan om het zwembad heen dat je nauwelijks van de plek kan genieten. We hebben dit meermaals aangegeven en spraken erover met andere gasten, die het allemaal net zo irritant vonden als wij. Helaas werd hier weinig aan gedaan "want zo is het en dat wil men". Het ergste was dat zelfs tijdens de kinderdisco de muziek ongelooflijk luid moest, heel slecht voor de kinderoortjes. De kids dansten tussen de speakers die op kniehoogte stonden (dus oorhoogte van de kids)... Op maandag was het entertainment team vrij waardoor er de hele dag geen muziek was, en dat was zo heerlijk! Mensen konden weer met elkaar praten!

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 4
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 4
  • Wifi kwaliteit -
Deventer, Nederland
9.7
Over Ialyssos:

Hotel een beetje afgelegen maar prima uitvalsbasis om met auto het eiland te verkennen. Op een kwartiertje lopen van restaurantjes en winkeltjes en half uur met de bus naar Rhodos stad.

Over D'Andrea Mare:

Zeer schoon en net hotel met fijne kamers, heerlijke zwembaden en lief personeel. Eten had iets uitgebreider gekund maar was altijd smakelijk. De sfeer informeel met energieke, gezellige en leuke animatie.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Griekenland - Rhodos - Ialyssos

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info