Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • jul , 31°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.4
Zeer goed230 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuke animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uurs receptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je een zwembad, een lazy river en voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, waaronder een kinderbad met glijbaan. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus, kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de handdoekenservice (gratis, na uitchecken met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliet televisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Er is een 2-persoonsbed en een sofa bed.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de ruimere kamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met 1-persoonsbedden + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beach volleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 19.00-21.30), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.4 Zeer goed

Gebaseerd op:
230 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.0
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 7.9
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 7.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Assendelft, Nederland
9.0
Over Ialyssos:

Hotel mooi en gezellig. Maar daarbuiten dor en droog en niets te doen . Lindos erg leuk om te bezoeken.

Over D'Andrea Mare:

Mooi en goed hotel . Willen je het echt naar het zin maken. Mooie kamer die wij hadden . Familie hotel. Eten mag wel warmer. En helaas waren er geen bedden en parasol op het strand omdat de eigenaar te laat was met aanvrager vergunning heel jammer entertainment deed het erg leuk .

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Huissen, Nederland
8.8
Over Ialyssos:

Mooie omgeving , Rodos stad is een aanrader. In de omgeving zie je wel dat de " crisis " nog niet is afgelopen. Veel leegstand, maar daar waar horeca is wordt er alles aan gedaan om het je naar de zin te maken

Over D'Andrea Mare:

Prachtige resort, personeel doet er alles aan om van je vakantie een feestje te maken. Zeker Sofia verdient een compliment, meisje werkte er net 3 dagen maar met haar welgemeende glimlach geeft zij alle gasten een warm welkom ! Mooie ruime kamers, sfeervolle eetzaal en alles is brandschoon.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Woerden, Nederland
8.2
Over Ialyssos:

Het is een mooi eiland, met de prachtige "oude" stad Rhodos. De mensen zijn er erg vriendelijk en gastvrij

Over D'Andrea Mare:

hotel "d Andrea Mare is een fijn hotel, het ligt wat afgelegen maar dat vonden wij juist wel prettig. Erg vriendelijk en gastvrij personeel

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nijkerkerveen, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

Het dorpje Trianda met voldoende winkel- en eetgelegenheden. Rhodos stad is zeer de moeite waard. Ook leuk om een auto te huren en het eiland te verkennen.

Over D'Andrea Mare:

D'andrea Mare heeft een gezellige indeling. Niet massaal maar ook zeker niet te klein. De hotelkamers zijn ruim opgezet, schoon maar niet super modern. Met zeezicht heb je echt een prachtig uitzicht op de egeïsche zee. Het personeel is zeer vriendelijk en zorgt graag, dat het je aan niets ontbreekt. Het hotel ligt enigszins afgelegen, maar met een kleine 10 minuten lopen sta je in het centrum van Trianda. Voor kinderen is er voldoende animatie en speelmogelijkheden, uiteraard is er ook een avondprogramma voor de volwassenen. Het eten tijdens ontbijt, lunch en diner is redelijk uitgebreid en van goede kwaliteit. Het zwembad is schoon en een plaatje om te zien en ook de poolbar is een heerlijke toevoeging. Het strand ligt vol kiezels en dus zijn er waterschoenen nodig om de zee in te gaan. Groot nadeel; er waren er te weinig ligbedjes voor iedereen en helemaal géén ligbedjes op het strand.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Rosmalen, Nederland
7.2
Over Ialyssos:

Kiezelstrand is niet prettig.,geen voorzieningen zoals strandbedjes en parasols.,Gehele dag vliegtuigen boven je hoofd draagt niet bij aan vakantierust. Hotel is prima,ligt wel erg van de bewoonde wereld af. Service en bediening vriendelijk ..

Over D'Andrea Mare:

Hotel en bediening prima. Nette kamers,flink balconGepen

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 4
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Bussum, Nederland
10.0
Over Ialyssos:

Heerlijk hotel !! Wat mij betreft mag de animatie wat minder, maar dat is PP zo verschillend

Over D'Andrea Mare:

Zalige kamer, heerlijke bedden (belangrijk) beneden hadden we gevraagd en kregen we ook!!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Hoensbroek, Nederland
9.7
Over Ialyssos:

Te voet naar rhodos-stad gelopen ongeveer 2 uur ,jammer dat er veel leegstand is en verpaupering.

Over D'Andrea Mare:

Prima hotel met goed gevarieerd eten en vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Hoevelaken, Nederland
10.0
Over Ialyssos:

Geweldig gehad. Mooie zwembaden, direct aan het strand. Personeel vriendelijk en hygiënisch. Werken met handschoenen en checken regelmatig eten. Kamer iedere dag verschoond. Ligging 10 min van een leuk plaatsje.

Over D'Andrea Mare:

Top...echt een aanrader . Alles goed op orde, lekker eten. Mooie kamers, prachtig uitzicht .

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Zoetermeer, Nederland
10.0
Over Ialyssos:

Goede bestemming dicht bij de stad en veel gewandeld

Over D'Andrea Mare:

Fijn en goed hotel zeer vriendelijk en het eten was heerlijk en ook belangrijk het was super schoon. Bediening en eigenlijk iedereen was goed aanspreekbaar niets was te veel.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Apeldoorn, Nederland
9.7
Over Ialyssos:

Rodos is het op drie na grootste eiland van Griekenland en maakt deel uit van de Dodekanesos. Het is een van de meest oostelijke eilanden die tot Griekenland behoren, strategisch gelegen op slechts een paar kilometer ten zuiden van het Turkse vasteland. Bij huren van een auto rij eens door de bergen dan zie je hoe de lokale bevolking leven en hoe de olie worden gemaakt. De gelijknamige hoofdstad Rodos-stad ligt in het uiterste noorden van het eiland. Het hotel ligt vlak in de regio Ialysos (Grieks: ?a??s??) plaatsje Trianta (Grieks: ?????ta). Excursie met boot of een excursie met de bus is ook mooi maar echt weten hoe de mensen leven, hun cultuur dan is een auto huren ook een hele mooie optie en huur deze wel via de reisbegeleider van CORENDON, geen borg kosten, geen achteraf verrassingen en een hele mooie prijs ik dacht 100 euro voor vier dagen. Mijn advies is ook dat je de volgende dag na aankomst bij een bijeenkomst van de reisbegeleider aan schuift, hoor je wat te doen is!!!

Over D'Andrea Mare:

Ik leest vaak de review en daarbij ook vaak de beklagingen over de accomodaties. Je bent niet in Nederland en kijk ook dan niet in de maatstaven hoe wij in Nederland wonen en leven. Ook dat op het strand kleine kiezels liggen, klagen en klagen maar niet melden bij het hotel en achter af slechte reviews te schrijven. Als je iets opvalt, niet goed is, kapot is of wat dan ook melden bij het hotel en niet klagen achter af. D'Andrea Mare heeft weer goede stappen gezet dan een jaar geleden mede door het aangeven, niks aangeven dan kunnen ook niks verbeteren. Hotel ligt op het westen van het eiland waar je veel kiezels liggen, echte stranden liggen op het westen en met de auto of heel makkelijk met de bus 30 min. Lig je op de mooiste stranden. Eten was goed, service en mede werkers waren uitstekend en erg behulpzaam. Aangezien we 23.30 uur vertrokken hadden wij ook de optie om langer op onze kamer konden zitten. Elke dag schoon, plaats het kaartje bij de deur. Erg mooie en fijne hotel!!!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Griekenland - Rhodos - Ialyssos

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info