Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • jul , 31°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.4
Zeer goed230 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuke animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uurs receptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je een zwembad, een lazy river en voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, waaronder een kinderbad met glijbaan. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus, kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de handdoekenservice (gratis, na uitchecken met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliet televisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Er is een 2-persoonsbed en een sofa bed.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de ruimere kamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met 1-persoonsbedden + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beach volleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 19.00-21.30), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.4 Zeer goed

Gebaseerd op:
230 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.0
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 7.9
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 7.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Goes, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

Leuk eiland, vriendelijke mensen, klein plaatsje dichtbij, over het strand vijf minuten lopen.

Over D'Andrea Mare:

Heel fijn hotel. Mooi zwembad, fijne kamer, aan het strand. De zeewind is heerlijk, eten is prima.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Zwijndrecht, Nederland
10.0
Over Ialyssos:

Super mooi eiland en prachtig resort! Zou er zo nog een keer heen willen. Leuke dingen ook om te doen.

Over D'Andrea Mare:

Prachtig hotel en resort! Top personeel en leuk animatie team.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Oss, Nederland
10.0
Over Ialyssos:

Strand is prima wel een aanrader om waterschoentjes mee te nemen ivm kiezels. Gezellig centrum met leuke winkeltjes en restaurantjes. Ongeveer 20 minuutjes met de bus in Rhodosstad.

Over D'Andrea Mare:

Superhotel netjes, héérlijk eten veel afwisseling, fijne kamers met prima bedden, vriendelijk personeel. Goede animatie met hele mooie professionele shows en de hele dag vermaak. Het enige minpuntje was dat je voor de Airco moest betalen (€50 per week), vanaf 14 juni is dit gratis! Hotel ligt vlakbij vliegveld dus komen wel heel veel vliegtuigen over maar persoonlijk vond ik dit niet hinderlijk. Voordeel is dat je met 10 minuutjes op het vliegveld bent ??

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Steenderen, Nederland
9.3
Over Ialyssos:

Een mooi eila d dat goed te bekijken is per bus ofbhuurauto. Heerlijk weer en een goede zeetemperatuur om in te zwemmen. De zon brand wel hard dus smeer je vaak en voldoende in!

Over D'Andrea Mare:

Een heerlijk hotel met een prachtig zwembad en frisse, goedverzorgde kamers. Het animatieteam was fan-tas-tisch en zorgde elke dag weer voor een feestje (voor jong en oud). De algehele sfeer is gemoedelijk en ontspannen. Het buffet van zowel 's ochtens als 's middags en 's avonds was uitstekend en heel divers. Er was ook genoeg aanbod qua dranken, zowel alcoholisch als gewoon. De sappen waren wel erg zoet, maar aangelengd met water prima. Het enige minpuntje vonden wij dat de bedden nogal hard waren. Maar verder was alles naar wens en de kmbadkamer en bed werden dagelijks opgenaakt en verschoont.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Voorschoten, Nederland
7.8
Over Ialyssos:

De jeepsafari en de romantische avond in Rhodos als excursie is een aanrader. Het hotel ligt mooi gelegen, aan de voorkant. De achterkant was een zootje

Over D'Andrea Mare:

Het zwembad was goed, alleen jammer van de ligbedden, de meeste mensen gingen al vroeg een handdoek neerleggen om zo een plekje te hebben. Hierdoor was er weinig plek en hadden steeds dezelfde mensen hetzelfde plekje. Ondanks wat er op het bord stond, dat e na een half uur de handdoek verwijderden. Helaas gebeurde dit niet en was er geen controle.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Utrecht, Nederland
9.1
Over Ialyssos:

Het strand bij het hotel, hoewel kiezel, was ook zeker niet slecht. Vergeleken met de 'mooie' zandstranden weinig rotzooi (sigarettenpeuken e.d.).

Over D'Andrea Mare:

Goed hotel, waar iedereen - van manager tot schoonmaker - keihard werkt om het de gasten naar de zin te maken. De bar bij het zwembad was echt een topper. Al het personeel is erg vriendelijk. Perfect voor gezinnen met zeer jonge kinderen. Daarnaast goede service (bijvoorbeeld vervoer per shuttle bus naar Rodos stad, hulp bij excursies en auto-verhuur). Eten was over het algemeen prima, ruim en afwisselend aanbod.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Enter, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

Rhodos stad is goed, verder weinig te zien, wij zijn het hele eiland overgereden, Lindos was nog wel aardig, de vlindervallei moeizaam en slechts een soort vlinders gezien.

Over D'Andrea Mare:

Wij zijn tevreden, met name de service was goed en personeel was heel behulpzaam en vriendelijk......

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Wijchen, Nederland
10.0
Over Ialyssos:

Super kom hier zeker weer terug dit jaar echt alles was er goed

Over D'Andrea Mare:

Super kan niet beter en het annematie team zo goed heb ik nog nooit meegemaakt

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Uden, Nederland
9.3
Over Ialyssos:

Mooi hotel, prachtig zwembad, jammer van het keienstrand, zag er wel mooi uit, maar zonder waterschoenen kon je echt de zee niet in.

Over D'Andrea Mare:

Het is een mooi hotel, het eten was lekker en voldoende keus. Het animatie team was echt GEWELDIG!!! Alleen al voor het animatie team zouden we terugkomen!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Heerlen, Nederland
9.1
Over Ialyssos:

Mooi hotel met heel vriendelijk personeel, goede service. Nette kamer met balkon aan zwembad! Prachtig zwembad en direct aan het strand. Animatie en entertainment hoeft voor ons niet de hele dag maar dat is persoonlijk. Dichtbij Rhodos-stad en andere bezienswaardigheden, top! Eerste dag toch een beetje onder de indruk van vliegverkeer. Al went het wel;). Eten was goed. Drank uit hardplastic begrijpelijk maar niet altijd even lekker. Ondanks ons latere vertrek door omstandigheden thuis, goed geholpen door Corendon en hebben we een fijne vakantie gehad.

Over D'Andrea Mare:

Mooi hotel met heel vriendelijk personeel, goede service. Nette kamer met balkon aan zwembad! Prachtig zwembad en direct aan het strand. Animatie en entertainment hoeft voor ons niet de hele dag maar dat is persoonlijk. Dichtbij Rhodos-stad en andere bezienswaardigheden, top! Eerste dag toch een beetje onder de indruk van vliegverkeer. Al went het wel;). Eten was goed. Drank uit hardplastic begrijpelijk maar niet altijd even lekker. Ondanks ons latere vertrek door omstandigheden thuis, goed geholpen door Corendon en hebben we een fijne vakantie gehad.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8

Griekenland - Rhodos - Ialyssos

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info