• Het Contact Center is tijdens eerste en tweede paasdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Fijne Pasen!
Griekenland/ Kos/ Kos-Stad
Kipriotis Village
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:30
  • apr , 20°C
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Uitgebreid All Inclusive concept
  • Meerdere zwembaden en mini aquapark
  • Animatie voor groot en klein
  • Meer lezen
8.2
Zeer goed80 beoordelingen

Kipriotis Village

Ga je voor een volledig verzorgde en zorgeloze vakantie? Dan zit je in Kipriotis Village gegarandeerd goed! Het zal je hier namelijk aan niets ontbreken. Dit 4+ sterrenhotel beschikt over talloze sport- en ontspanningsfaciliteiten, animatie voor volwassenen én kinderen, fantastische restaurants en bovendien ligt het hotel bijna direct aan het strand. Dankzij de grote veelzijdigheid en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding is Kipriotis Village niet voor niets een begrip op Kos. Zien wij je hier snel terug?

Ligging: Kipriotis Village in Psalidi vlak bij Kos-Stad

Hotel Kipriotis Village ligt op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Kos-Stad en op circa 50 meter van het strand. Tussen het hotel en het strand hoef je slechts de weg over te steken en een ontspannen dagje zonnen ligt binnen handbereik. De bushalte ligt op ongeveer 100 meter.

Faciliteiten: Kipriotis Village

Het 4+ sterrenhotel Kipriotis Village beschikt over 709 comfortabele kamers, die verspreid liggen over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen van maximaal 1 hoog. In het hoofdgebouw vind je de 24-uursreceptie en een lift. Voor heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes kun je in verschillende gelegenheden terecht. Zo is er een buffetrestaurant met internationale gerechten en terras. Daarnaast ook een Italiaans, Family BBQ (geopend van 15-06 t/m 15-09) en Grieks buffetrestaurant (reservering is nodig). Verder is er een hot dog corner. Voor een verkoelend drankje ga je naar één van de 4 bars.
In de grote, fijne tuin krijg je met z’n prachtige begroeiing direct een vakantiegevoel. Hier vind je meerdere zwembaden, waaronder een nieuw mini aquapark (weersafhankelijk, op vaste tijden geopend en minimale lengte 1.20 m) met 3 glijbanen. Ook is er een Olympisch zwembad, zodat je naast het zonnen ook lekker wat baantjes kunt zwemmen. De kids vermaken zich in de 2 kinderbaden met 2 glijbanen en een piratenboot. Op het zonneterras vind je ligbedden, parasols en tegen borg kun je gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Aan het strand kun je tegen betaling gebruikmaken van ligbedden en parasols.
Tegen betaling biedt het hotel nog diverse andere faciliteiten. Zo is er een internethoek, een doktersservice, een kapper, een wasservice en diverse winkeltjes (alle tegen betaling). In een aantal openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar), in de maanden juli en augustus teenageclub (13-17 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning (15-06 t/m 15-09), satelliettelevisie, wifi (gratis), koelkastje, kluisje (gratis), telefoon, koffie-/theezetfaciliteiten en een balkon of terras. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en föhn.

Boek je een familie juniorsuite (min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind)? Dan ga je voor een kamer, bestaande uit een ruime woon-/slaapkamer met twee aparte bedden en een slaapbank voor 1 persoon. De kamer beschikt verder over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers.

Ook zijn er familie maisonnettes (2-4 personen). Dit kamertype beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar beschikken over een tweepersoonsbed of twee losse bedden op de begane grond en op de eerste verdieping twee losse bedden. De hele ruimte is één open ruimte met een trap naar een zolderverdieping.

Verder kun je kiezen voor een familiekamer comfort (2-4 personen). Dit kamertype beschikt ook over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar bestaat uit 2 slaapkamers. In een slaapkamer staan 2 éénpersoonsbedden en in de andere slaapkamer staat een tweepersoonsbed en bedbank of 3 eenpersoonsbedden.

Je kunt ook kiezen voor een executive suite (71m2, min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind), deze zijn ruimer dan de standaardkamer en bestaan uit een woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer. Verder beschikt de executive suite over een kitchenette.

Voor grotere gezinnen zijn er familiekamers met 3 slaapkamers (zo gehete family three bedroom, 5-6 personen), deze zijn gelijk aan de familiekamer comfort, echter met 1 extra slaapkamer.

De voordeelkamers (2 personen) zijn voordeliger in prijs, maar kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning: Kipriotis Village

Ben je al lekker fit geworden van het baantjes zwemmen in het Olympische zwembad? Kipriotis Village heeft op sportief- en ontspanningsgebied nog veel meer te bieden. Zo is er jeu de boules, tafeltennis, tennis, beachvolleybal, aerobics, basketbal en een duikcentrum (diverse tegen betaling of met borg). Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Toch liever lekker ontspannen? Kom dan tot rust in het Spa & Wellness Center, waar je tegen betaling geniet van de sauna en diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Er is ook een binnenbad (min. leeftijd: 16 jaar, tegen betaling). Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week overdag en ’s avonds diverse activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Verzorging Zomer 2019: Kipriotis Village

Je verblijft in Kipriotis Village op basis van All Inclusive: vroeg ontbijt (06.30-07.30), ontbijt (07.30-11.00), laat ontbijt (11.00-12.00), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.00 of 19.00-21.30). Diverse snacks (11.30-18.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00), ijs (12.00-18.00) en een middernachtsnack (23.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn tussen 10.00 en 00.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in flessen, speciale cocktails, speciale koffies, import drankjes en verse vruchtensappen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Keuken of kitchenette
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Kipriotis Village

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.2 Zeer goed

Gebaseerd op:
80 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.4
  • Service 8.2
  • Prijs/kwaliteit 8.2
  • Eten 8.1
  • Kamers 7.5
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 6.4
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Den Haag, Nederland
9.4
Over Kos-Stad:

Kos stad zelf vonden wij niet zo bijzonder. Het Askleipion wel.

Over Kipriotis Village:

Fijn hotel met 4 zwembaden. Wel groot maar niet massaal. Kamer (familiekamer met 2 slaapkamers) was ruimer dan verwacht en erg gunstig gelegen. We konden vanaf ons balkon speeltuin en zwembad zien. Leuk animatieteam en lekker (niet heel gevarieerd) eten. Wel mogelijk om in te schrijven voor Grieks of Italiaans restaurant. We hebben geweldig genoten met de kinderen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Beesel, Nederland
9.0
Over Kos-Stad:

Veel bezienswaardigheden, en een prachtig fietseiland.

Over Kipriotis Village:

Goed hotel zeker in het voorseizoen minder drukte dus nog meer genieten. Lekker eten!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 9
Best, Nederland
8.9
Over Kos-Stad:

Kos is mooi eiland waar veel mooie natuur is. Wij hebben een dag gefietst. Naar Kos stad en de thermen, dit is wel een klim. Maar de kids vonden dit geweldig. Verder een dag een auto gehuurd en daar het eiland mee verkend. Zia is een leuk dorpje met mooi uitzicht. Leuk om goed te zien hoe gevarieerd het eiland is. Ook een keer met de openbare bus naar Kos stad gegaan, prijs is prima en ook goed geregeld. Mensen zijn niet opdringerig en vriendelijk, ook als je niet bij ze gaat eten of iets koopt. Wij hebben een mooie zonnige vakantie gehad en genoten van Kos.

Over Kipriotis Village:

Mooi hotel, alleen nog niet alle restaurants open en 1 zwembad pas later in de week open gegaan. Zwembaden zijn goed verzorgt. Verder eenvoudige kamers, maar wel schoon. Vriendelijk personeel en eten was prima.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Best, Nederland
8.9
Over Kos-Stad:

Kos is mooi eiland waar veel mooie natuur is. Wij hebben een dag gefietst. Naar Kos stad en de thermen, dit is wel een klim. Maar de kids vonden dit geweldig. Verder een dag een auto gehuurd en daar het eiland mee verkend. Zia is een leuk dorpje met mooi uitzicht. Leuk om goed te zien hoe gevarieerd het eiland is. Ook een keer met de openbare bus naar Kos stad gegaan, prijs is prima en ook goed geregeld. Mensen zijn niet opdringerig en vriendelijk, ook als je niet bij ze gaat eten of iets koopt. Wij hebben een mooie zonnige vakantie gehad en genoten van Kos.

Over Kipriotis Village:

Mooi hotel, alleen nog niet alle restaurants open en 1 zwembad pas later in de week open gegaan. Zwembaden zijn goed verzorgt. Verder eenvoudige kamers, maar wel schoon. Vriendelijk personeel en eten was prima.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Zierikzee, Nederland
8.1
Over Kos-Stad:

Kos is een heel mooi eiland, het is erg rustig en de mensen zijn er vriendelijk. In Kos-stad zijn nog veel oude originele dingen overgebleven van vroeger.

Over Kipriotis Village:

Wij zijn hier geweest in het begin van het seizoen, niet alles was open , ook de glijbanen niet en het was erg rustig, wat we achteraf heerlijk vonden. Later zat het hele hotel vol met een dansgroep en moest je wachten voor het eten. Het eten was goed te doen, er is altijd wel iets wat je lekker vind, en nu we thuis zijn missen we wel de toetjes, heerlijke taartjes, baklava of rijstepudding. Als ik dan toch een min punt moet opnoemen, dan zijn het de bedden en het douchen in een smal bad.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 5
Breda, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

prachtig eiland , veel te bewonderen van de oudheid, echt fiets eiland maar nog beter met de auto om de bergen in te gaan naar Zira bv

Over Kipriotis Village:

prima hotel in het voor en na jaar, in hoog seizoen te kolossaal en wachttijden bij de diverse bars en restaurants. Voor ons gezin was het nu geweldig, het hotel heeft alles wat het aangenaam maakt.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Amsterdam, Nederland
7.8
Over Kos-Stad:

De omgeving is heel mooi, je hebt zicht op zee en heuvels. Kos stad is het bezichtigen waard met veel historische gebouwen.

Over Kipriotis Village:

Het complex is prachtig. Jammer dat niet alle sportapparatuur gebruikt kon worden en de bodem van het binnenbad er vies uitzag. De kamers kunnen wel een opknapbeurt gebruiken, maar waren voldoende ruim en schoon.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Kapelle, Nederland
8.6
Over Kos-Stad:

Leuk en kindvriendelijk hotel! Veel te doen en mooie stranden. Heerlijk kunnen fietsen

Over Kipriotis Village:

Mooi en schoon hotel. Heerlijk eten. Lieve mensen en leuk animatie team. Jammer dat de wifi niet optimaal werkte. We gaan er zeker nog een keer naar toe

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Schalkhaar, Nederland
8.2
Over Kos-Stad:

Goeie bestemming. Kos is een mooi eiland met voldoende mogelijkheden om te bezichtigen/onderzoeken

Over Kipriotis Village:

Mooi, maar erg groot accommodatie. de eerste dagen waren heerlijk rustig maar in de loop van de week werd het steeds drukker. Hierdoor werd het overigens prima eten, een minder aangename bezigheid. Veel lawaai en rondrennende kinderen. Tijdens de lunch moest bier en wijn uit plastic glazen/bekers worden genuttigd. Een ander probleem vonden wij de zwembadhanddoeken. Deze waren van een zeer slechte kwaliteit. Het management gaf aan dat er al nieuwe in bestelling waren. De animatie was prima tot uitstekend te noemen. Zeer aardige medewerkers en erg leuke shows van een behoorlijk niveau. Het personeel was uiterst vriendelijk. Waarschijnlijk gaan we vaker naar dit verblijf.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Zeist, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Resort ligt in de buurt van Kos stad. Leuk om een keer naar toe te gaan.

Over Kipriotis Village:

Goed resort, lekker eten, aardig personeel. Vlakbij Kos stad. Aanrader om er heen te fietsen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Kipriotis Village

Vluchtinformatie Kos

Er wordt meerdere keren per week en vanaf verschillende luchthavens gevlogen naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Kos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Kos naar:

Kardamena: ca. 20 minuten
Kos-Stad: ca. 30 minuten
Tigaki: ca. 30 minuten
Marmari: ca. 35 minuten
Mastichari: ca. 35 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info