• Het Contact Center is tijdens eerste en tweede paasdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Fijne Pasen!
Griekenland/ Kos/ Kos-Stad
Kipriotis Village
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:30
  • apr , 20°C
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Uitgebreid All Inclusive concept
  • Meerdere zwembaden en mini aquapark
  • Animatie voor groot en klein
  • Meer lezen
8.2
Zeer goed80 beoordelingen

Kipriotis Village

Ga je voor een volledig verzorgde en zorgeloze vakantie? Dan zit je in Kipriotis Village gegarandeerd goed! Het zal je hier namelijk aan niets ontbreken. Dit 4+ sterrenhotel beschikt over talloze sport- en ontspanningsfaciliteiten, animatie voor volwassenen én kinderen, fantastische restaurants en bovendien ligt het hotel bijna direct aan het strand. Dankzij de grote veelzijdigheid en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding is Kipriotis Village niet voor niets een begrip op Kos. Zien wij je hier snel terug?

Ligging: Kipriotis Village in Psalidi vlak bij Kos-Stad

Hotel Kipriotis Village ligt op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Kos-Stad en op circa 50 meter van het strand. Tussen het hotel en het strand hoef je slechts de weg over te steken en een ontspannen dagje zonnen ligt binnen handbereik. De bushalte ligt op ongeveer 100 meter.

Faciliteiten: Kipriotis Village

Het 4+ sterrenhotel Kipriotis Village beschikt over 709 comfortabele kamers, die verspreid liggen over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen van maximaal 1 hoog. In het hoofdgebouw vind je de 24-uursreceptie en een lift. Voor heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes kun je in verschillende gelegenheden terecht. Zo is er een buffetrestaurant met internationale gerechten en terras. Daarnaast ook een Italiaans, Family BBQ (geopend van 15-06 t/m 15-09) en Grieks buffetrestaurant (reservering is nodig). Verder is er een hot dog corner. Voor een verkoelend drankje ga je naar één van de 4 bars.
In de grote, fijne tuin krijg je met z’n prachtige begroeiing direct een vakantiegevoel. Hier vind je meerdere zwembaden, waaronder een nieuw mini aquapark (weersafhankelijk, op vaste tijden geopend en minimale lengte 1.20 m) met 3 glijbanen. Ook is er een Olympisch zwembad, zodat je naast het zonnen ook lekker wat baantjes kunt zwemmen. De kids vermaken zich in de 2 kinderbaden met 2 glijbanen en een piratenboot. Op het zonneterras vind je ligbedden, parasols en tegen borg kun je gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Aan het strand kun je tegen betaling gebruikmaken van ligbedden en parasols.
Tegen betaling biedt het hotel nog diverse andere faciliteiten. Zo is er een internethoek, een doktersservice, een kapper, een wasservice en diverse winkeltjes (alle tegen betaling). In een aantal openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar), in de maanden juli en augustus teenageclub (13-17 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning (15-06 t/m 15-09), satelliettelevisie, wifi (gratis), koelkastje, kluisje (gratis), telefoon, koffie-/theezetfaciliteiten en een balkon of terras. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en föhn.

Boek je een familie juniorsuite (min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind)? Dan ga je voor een kamer, bestaande uit een ruime woon-/slaapkamer met twee aparte bedden en een slaapbank voor 1 persoon. De kamer beschikt verder over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers.

Ook zijn er familie maisonnettes (2-4 personen). Dit kamertype beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar beschikken over een tweepersoonsbed of twee losse bedden op de begane grond en op de eerste verdieping twee losse bedden. De hele ruimte is één open ruimte met een trap naar een zolderverdieping.

Verder kun je kiezen voor een familiekamer comfort (2-4 personen). Dit kamertype beschikt ook over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar bestaat uit 2 slaapkamers. In een slaapkamer staan 2 éénpersoonsbedden en in de andere slaapkamer staat een tweepersoonsbed en bedbank of 3 eenpersoonsbedden.

Je kunt ook kiezen voor een executive suite (71m2, min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind), deze zijn ruimer dan de standaardkamer en bestaan uit een woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer. Verder beschikt de executive suite over een kitchenette.

Voor grotere gezinnen zijn er familiekamers met 3 slaapkamers (zo gehete family three bedroom, 5-6 personen), deze zijn gelijk aan de familiekamer comfort, echter met 1 extra slaapkamer.

De voordeelkamers (2 personen) zijn voordeliger in prijs, maar kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning: Kipriotis Village

Ben je al lekker fit geworden van het baantjes zwemmen in het Olympische zwembad? Kipriotis Village heeft op sportief- en ontspanningsgebied nog veel meer te bieden. Zo is er jeu de boules, tafeltennis, tennis, beachvolleybal, aerobics, basketbal en een duikcentrum (diverse tegen betaling of met borg). Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Toch liever lekker ontspannen? Kom dan tot rust in het Spa & Wellness Center, waar je tegen betaling geniet van de sauna en diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Er is ook een binnenbad (min. leeftijd: 16 jaar, tegen betaling). Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week overdag en ’s avonds diverse activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Verzorging Zomer 2019: Kipriotis Village

Je verblijft in Kipriotis Village op basis van All Inclusive: vroeg ontbijt (06.30-07.30), ontbijt (07.30-11.00), laat ontbijt (11.00-12.00), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.00 of 19.00-21.30). Diverse snacks (11.30-18.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00), ijs (12.00-18.00) en een middernachtsnack (23.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn tussen 10.00 en 00.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in flessen, speciale cocktails, speciale koffies, import drankjes en verse vruchtensappen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Keuken of kitchenette
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Kipriotis Village

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.2 Zeer goed

Gebaseerd op:
80 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.4
  • Service 8.2
  • Prijs/kwaliteit 8.2
  • Eten 8.1
  • Kamers 7.5
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 6.4
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Veldhoven, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Kos stad, leuk om te bezoeken. Fiets verhuur direct tegenover hotel en met jonge kinderen prima te doen ongeveer 30 minuten fietsen

Over Kipriotis Village:

Accommodatie prima. Leuke glijbanen, eten gevarieerd en diverse restaurants. Meerdere zwembaden om uit te kiezen met voldoende bedden

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Elst, Nederland
7.7
Over Kos-Stad:

Prima bestemming. Aardig personeel. Super netjes. Wat zou het fijn zijn wanneer de Grieken hun eiland net zo netjes zouden houden als dat ze het terrein van het hotel en het hotel zelf houden. Het knusse romantische Griekenland vonden wij niet rondom het hotel. Tijdens een uitstapje naar het schiereiland kregen wij meer dat gevoel. Tegen over het hotel een auto gehuurd bij een super aardige mevrouw.

Over Kipriotis Village:

Prima hotel. Door de laagbouw oogt het niet zo massaal. Matrassen zijn wat te zacht. Soms werd er vergeten dat de kamer gedaan moest worden of kregen we geen of te weinig handdoeken. Belletje naar de receptie en het werd opgelost. Wij zaten vorig jaar ook in dit hotel. Aquapark was toen nog niet klaar. Hadden er heel wat van verwacht. Was minder spectaculair. Mag nog wel wat meer aangekleed worden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 5
Genemuiden, Nederland
6.6
Over Kos-Stad:

Leuke bestemming een keer gezien maar niet voor een tweede keer

Over Kipriotis Village:

Hotel is mooi, die kamers zijn verouderd badkamer met gordijn was niks! Gordijn plakt aan je lichaam met douchen. Lakens oo bed nieuwe gekregen 1 nacht in een niet zon fris bed geslapen en de handdoeken waren echt oud de gaten zaten er in met vieze vlekjes. Personeel is er super aardig

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 4
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Spijkenisse, Nederland
6.3
Over Kos-Stad:

ik had gevraagd om een rustig gelegen appartement, we zaten vlakbij het entertainment podium dus hadden elke avond tot minstens 22 uur geluidsoverlast. Verder kwam er sigarettenrook via het luchtrooster in de badkamer naar binnen. het strand was een stenen strand ipv zand. het buffet was niet echt gevarieerd en maar weinig vers fruit. Zwembad was erg mooi en goed vermaakt daar. auto huren is zeker een aanrader kost haast niets. Personeel vriendelijk en behulpzaam

Over Kipriotis Village:

voor deze prijs een goede vakantie gehad. wel wat nadelen maar dat zie je dan terug in de prijs (goedkoop dus minder)

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 4
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 7
  • Wifi kwaliteit 8
Veldhoven, Nederland
7.9
Over Kos-Stad:

Kos is een mooi eiland met ruige gebergtes en een mooie (toeristische) stad. Om het eiland goed te zien hebben wij een jeepsafari ( xplore) gedaan. Deze was geweldig. Verder hebben wij ook een fiets gehuurd maar met redelijke jonge kinderen vond ik het zelf niet prettig fietsten. Het verkeer is druk en de paden zijn niet al te prettig aangelegd.

Over Kipriotis Village:

Wij zijn hier in de eerste week van de meivakantie geweest en hadden heerlijk weer! Het resort is mooi en ruim opgezet. Het personeel is zeer vriendelijk en erg behulpzaam. De zwembaden zien er prima uit en zijn goed onderhouden. De kamers zijn schoon maar wel verouderd. Het eten is prima. Er is voor elk wat wils. Maar na een week is het toch veel van hetzelfde.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 9
Gouda, Nederland
8.5
Over Kos-Stad:

Als je van warmte houdt en heerlijk Grieks eten is Kos een leuke plek.

Over Kipriotis Village:

Prima bestemming voor verschillende soorten vakantie. Actief of passief. Zeker aan te raden met de hele familie. Voor ieder wat wils.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Emmen, Nederland
6.3
Over Kos-Stad:

Kos is leuk om te zien, maar 1 keer vind ik genoeg.

Over Kipriotis Village:

Ik vind het erg veel geld voor wat je ervoor terug krijgt, je betaald de hoofdprijs omdat het een vakantie periode is ( meivakantie ) dan hebben ze bepaalde accomodatie's dicht. Ik vind voor ongeveer 3000 euro voor 1 week mag je zeker meer verwachten dan je krijgt. Men wil allemaal de turken nadoen met all in, maar daar kan niemand aan tippen. Turkye is het land van de all in arrangementen

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 5
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 2
Ouddorp, Nederland
8.9
Over Kos-Stad:

Kos is mooi. Niet alles is te bereiken met de fiets als je met kinderen bent maar een auto huren is een hele goede optie. Met de bus ook van alles te bezichtigen.

Over Kipriotis Village:

Het hotel is mooi en schoon. Wel groot en kan behoorlijk druk zijn. De slaapkamer was heel groot en schoon maar de bedden zijn spijker hard!!! Dat is echt een dealbreaker anders zouden we nog eens terug willen. Hierdoor kom je nog niet uitgerust van vakantie terug maar met een hernia. Dat is echt jammer.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Hoogerheide, Nederland
8.1
Over Kos-Stad:

Kos stad is leuk om rond te lopen, Casa Romana is de moeite waar en de kleine (autovrije) straatjes zijn gezellig en leuk.

Over Kipriotis Village:

Hotel Kipriotis Village is erg leuk en mooi. Eten was goed en lekker en genoeg keus. Ondanks dat het nog geen hoogseizoen was (mei vakantie) was het toch al druk, maar het stoorde niet. De capaciteit van restaurants waren voldoende (bepaalde tijdstippen waren wel druk, maar die vermeden wij een beetje, dus daar hadden we verder geen last van). Zwembaden zijn leuk en de kinderen (9 en 12 jaar) hebben zich top vermaakt. Ook de animatie was erg goed, ondanks dat deze niet nederlandstalig was. Medewerkers waren vriendelijk en enthousiast. Echt een aanrader!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 6
Capelle Aan Den Ijss, Nederland
10.0
Over Kos-Stad:

Heerlijke omgeving. Stadje gezellig. Strand wel met kiezels, maar er zijn strandjes met zand te vinden. Tarzan Beach is heel gezellig. Boottocht is ook aan te raden. Wij zijn met Nikitas meegegaan. Was top!

Over Kipriotis Village:

Hotel met veel voorzieningen en goede service. Heel vriendelijk personeel. Zwembaden heerlijk voor de kinderen. Goede welness aanwezig. Eten is goed

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Kipriotis Village

Vluchtinformatie Kos

Er wordt meerdere keren per week en vanaf verschillende luchthavens gevlogen naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Kos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Kos naar:

Kardamena: ca. 20 minuten
Kos-Stad: ca. 30 minuten
Tigaki: ca. 30 minuten
Marmari: ca. 35 minuten
Mastichari: ca. 35 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info