Griekenland/ Kos/ Kos-Stad
Kipriotis Village
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:30
  • feb , 14°C
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Uitgebreid All Inclusive concept
  • Meerdere zwembaden en mini aquapark
  • Animatie voor groot en klein
  • Meer lezen
8.2
Zeer goed80 beoordelingen

Kipriotis Village

Ga je voor een volledig verzorgde en zorgeloze vakantie? Dan zit je in Kipriotis Village gegarandeerd goed! Het zal je hier namelijk aan niets ontbreken. Dit 4+ sterrenhotel beschikt over talloze sport- en ontspanningsfaciliteiten, animatie voor volwassenen én kinderen, fantastische restaurants en bovendien ligt het hotel bijna direct aan het strand. Dankzij de grote veelzijdigheid en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding is Kipriotis Village niet voor niets een begrip op Kos. Zien wij je hier snel terug?

Ligging: Kipriotis Village in Psalidi vlak bij Kos-Stad

Hotel Kipriotis Village ligt op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Kos-Stad en op circa 50 meter van het strand. Tussen het hotel en het strand hoef je slechts de weg over te steken en een ontspannen dagje zonnen ligt binnen handbereik. De bushalte ligt op ongeveer 100 meter.

Faciliteiten: Kipriotis Village

Het 4+ sterrenhotel Kipriotis Village beschikt over 709 comfortabele kamers, die verspreid liggen over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen van maximaal 1 hoog. In het hoofdgebouw vind je de 24-uursreceptie en een lift. Voor heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes kun je in verschillende gelegenheden terecht. Zo is er een buffetrestaurant met internationale gerechten en terras. Daarnaast ook een Italiaans, Family BBQ (geopend van 15-06 t/m 15-09) en Grieks buffetrestaurant (reservering is nodig). Verder is er een hot dog corner. Voor een verkoelend drankje ga je naar één van de 4 bars.
In de grote, fijne tuin krijg je met z’n prachtige begroeiing direct een vakantiegevoel. Hier vind je meerdere zwembaden, waaronder een nieuw mini aquapark (weersafhankelijk, op vaste tijden geopend en minimale lengte 1.20 m) met 3 glijbanen. Ook is er een Olympisch zwembad, zodat je naast het zonnen ook lekker wat baantjes kunt zwemmen. De kids vermaken zich in de 2 kinderbaden met 2 glijbanen en een piratenboot. Op het zonneterras vind je ligbedden, parasols en tegen borg kun je gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Aan het strand kun je tegen betaling gebruikmaken van ligbedden en parasols.
Tegen betaling biedt het hotel nog diverse andere faciliteiten. Zo is er een internethoek, een doktersservice, een kapper, een wasservice en diverse winkeltjes (alle tegen betaling). In een aantal openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar), in de maanden juli en augustus teenageclub (13-17 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning (15-06 t/m 15-09), satelliettelevisie, gratis wifi, koelkastje, kluisje (gratis), telefoon en koffie-/theezetfaciliteiten. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en föhn.

Boek je een familie juniorsuite (min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind)? Dan ga je voor een kamer, bestaande uit een ruime woon-/slaapkamer met twee aparte bedden en een slaapbank voor 1 persoon. De kamer beschikt verder over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers.

Ook zijn er familie maisonnettes (2-4 personen). Dit kamertype beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar beschikken over een tweepersoonsbed of twee losse bedden op de begane grond en op de eerste verdieping twee losse bedden. De hele ruimte is één open ruimte met een trap naar een zolderverdieping.

Verder kun je kiezen voor een familiekamer comfort (2-4 personen). Dit kamertype beschikt ook over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar bestaat uit 2 slaapkamers. In een slaapkamer staan 2 éénpersoonsbedden en in de andere slaapkamer staat een tweepersoonsbed en bedbank of 3 eenpersoonsbedden.

Je kunt ook kiezen voor een executive suite (71m2, min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind), deze zijn ruimer dan de standaardkamer en bestaan uit een woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer. Verder beschikt de executive suite over een kitchenette.

Voor grotere gezinnen zijn er familiekamers met 3 slaapkamers (zo gehete family three bedroom, 5-6 personen), deze zijn gelijk aan de familiekamer comfort, echter met 1 extra slaapkamer.

De voordeelkamers (2 personen) zijn voordeliger in prijs, maar kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning: Kipriotis Village

Ben je al lekker fit geworden van het baantjes zwemmen in het Olympische zwembad? Kipriotis Village heeft op sportief- en ontspanningsgebied nog veel meer te bieden. Zo is er jeu de boules, tafeltennis, tennis, beachvolleybal, aerobics, basketbal en een duikcentrum (diverse tegen betaling of met borg). Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Toch liever lekker ontspannen? Kom dan tot rust in het Spa & Wellness Center, waar je tegen betaling geniet van de sauna en diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Er is ook een binnenbad (min. leeftijd: 16 jaar, tegen betaling). Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week overdag en ’s avonds diverse activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Verzorging Zomer 2019: Kipriotis Village

Je verblijft in Kipriotis Village op basis van All Inclusive: vroeg ontbijt (06.30-07.30), ontbijt (07.30-11.00), laat ontbijt (11.00-12.00), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.00 of 19.00-21.30). Diverse snacks (11.30-18.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00), ijs (12.00-18.00) en een middernachtsnack (23.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn tussen 10.00 en 00.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in flessen, speciale cocktails, speciale koffies, import drankjes en verse vruchtensappen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Keuken of kitchenette
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Kipriotis Village

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.2 Zeer goed

Gebaseerd op:
80 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.4
  • Service 8.2
  • Prijs/kwaliteit 8.2
  • Eten 8.1
  • Kamers 7.5
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 6.4
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Gorssel, Nederland
7.5
Over Kos-Stad:

bestemming was redelijk ok maar kan best wat verbeteringen hebben vooral bij het in en uit checken kan makkelijker

Over Kipriotis Village:

toch wat verbeter punten nodig oa voor rolstoel gebruikers te veel stoepjes

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Rotterdam, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Deze keer kwam er de Muziekreis van Radio.NL. Deze mensen namen het terras helemaal in beslag.. Positief was de gezelligheid van de muziek. Negatief was de houding van deze mensen. Het is één grote kliek met elkaar en het liefst willen ze dat je daar dan niet bent. De artiesten waren erg aardig maar de mensen keken naar je als je ook naar de artiesten stond te kijken bij het optreden. Ik vind dat je dit niet kunt maken want wij hadden ook recht om op het terras te zitten neem ik aan. Wij hebben dit alles ook moeten tolereren.

Over Kipriotis Village:

Wij hebben het daar altijd naar ons zin, we zijn er niet voor niets voor de 5e keer terug gegaan. Ze hebben grote kamers, het park wordt heel goed bijgehouden en het eten is goed. Deze keer was er wel een minpuntje. We hadden badhanddoeken waar de rafels aan hingen en ze waren ook hard. Dit hoort niet bij een 4 sterren accommodatie.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Voorburg, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Liggen 3 km buiten de stad, taxi of bus is goed te doen. Kos stad erg leuk, rustig, laagbouw, lief, gezellig en voor elk wat wils. Ruines/tempels lekker compact bij elkaar. Eventueel met toeristentreintje bereikbaar.

Over Kipriotis Village:

Wifi kwaliteit in het complex laat te wensen over, maar ja je bent met vakantie dus dat is minder belangrijk. Wifi in het vliegtuig was super. Prettig personeel, fijne zwembaden, enthousiaste entertainers. Eten is prima. Accommodatie is ook netjes en prima, ietwat gedateerd maar niet hinderlijk. Midgetgolf is niet veel soeps. Leuk snorkelen voor direct aan het kiezelstrand (vergeet je waterschoentjes niet!).

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 7
Alphen Aan Den Rijn, Nederland
8.9
Over Kos-Stad:

Heerlijk Grieks eiland, alles binnen 1 dag te bereizen, jammer dat de aardbeving veel gebouwen in Kosstad heeft beschadigd

Over Kipriotis Village:

Prima hotel, weinig op aan te merken, veel service, alles is mogelijk.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Voorschoten, Nederland
8.6
Over Kos-Stad:

Geen zandstrand. Goed fietseiland. Busverbinding met Kos stad prima.

Over Kipriotis Village:

Executieve suite was super ruim, fijn eigen zitje buiten, dit was groot. Ruim opgezet park. Meerdere zwembaden, met leuke glijbanen. Goede busverbinding met Kos stad voor de deur. Het eten was heerlijk. Ook het inschrijven voor het Italiaanse en Griekse restaurant was heerlijk. Fijn behulpzaam personeel maar niet te opdringerig. Voor herhaling vatbaar.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Lisserbroek, Nederland
7.9
Over Kos-Stad:

voor gezinnen met kinders uitstekend, zelf zou ik dit met 2 personen niet boeken maar een locatie dichter bij het centrum en dan ook allinclusive

Over Kipriotis Village:

Mooie locatie, maar te grote afstanden naar restaurant, en andere faciliteiten. Kamers divers en verschillend van kwaliteit

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Lunteren, Nederland
9.4
Over Kos-Stad:

Kos is een mooi eiland. We hebben een auto gehuurd. Leuk om zo het eiland te verkennen!

Over Kipriotis Village:

Hotel kipriotis village is een mooi hotel. Leuk opgezet met alle huisjes. Mooie zwembaden, voor ieder wat wils. We hebben zeer genoten van ons verblijf en de kinderen vonden het geweldig!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Nijmegen, Nederland
8.9
Over Kos-Stad:

There does not seem much to see at Kos island but the people are very kind and very helpful.

Over Kipriotis Village:

Kipriotis village resort is an excellent and beautiful resort. The service was perfect and the food was excellent. The animation team has done a fantastic job and my kids did not want to leave there. I'd appreciate it if you could please pass my personal thanks to the team.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Hengelo, Nederland
8.3
Over Kos-Stad:

Het eten was prima, erg gevarieerd. De kamers kunnen wel een update gebruiken. Beetje verouderd. Werd wel goed schoongehouden. Informatievoorziening bij de receptie bij aankomst kan wel iets uitgebreider (bijv. eettijden, locaties restaurants,, handdoek service, wifi etc). Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Gelukkig hadden wij van de voren voor zowel heen- als terugreis plaatsen in het vliegtuig gereserveerd.

Over Kipriotis Village:

Iets verouderd. Wij vonden ook dat de trapleuning en het hekje steviger vast gemaakt zouden moeten worden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 7
Zwolle, Nederland
8.1
Over Kos-Stad:

Mooi eiland, vriendelijke bevolking. Leuk om te gaan fietsen. Uitje naar vulkaan eiland is een aanrader, uniek om een echt vulkaan krater te kunnen bezoeken.

Over Kipriotis Village:

Erg mooi resort, prachtig aangelegd en onderhouden. Alles zeer netjes, schoon, vriendelijk personeel. Eten erg goed, ruime keuze, en erg gevarieerd voor all inclusive. Leuke sfeer, echt alles aan gedaan om je een vakantie gevoel te geven. super (veel en leuk) zwembaden, voor kids leuke activiteiten s avonds (overdag was er ook van alles maar daar hebben we niet echt aan mee gedaan). We hadden een fijne kamer/appartement. Groter dan we hadden verwacht. Goede locatie op het resort. Bezwaren in sommige reacties konden we over het algemeen niet plaatsen. Als we dan een verbeterpunt willen benoemen : de bedden zijn erg harden de badkamer enigszins verouderd (maar wel goed schoon gehouden, dus geen problee,).

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Kipriotis Village

Vluchtinformatie Kos

Er wordt meerdere keren per week en vanaf verschillende luchthavens gevlogen naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Kos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Kos naar:

Kardamena: ca. 20 minuten
Kos-Stad: ca. 30 minuten
Tigaki: ca. 30 minuten
Marmari: ca. 35 minuten
Mastichari: ca. 35 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info