Corendon Foundation | Projecten

Corendon Foundation | Projecten

Foundation
foundation logo Over ons Onze projecten Contact
Omschrijving

Samenwerking Plastic Soup Foundation

Sinds 2016 is de Corendon Foundation business partner van de Plastic Soup Foundation. Onze eindbestemming? Zeeën en stranden zonder plastic.

Omschrijving

Toekomst voor Gambiaanse jongeren

Edward was een fanatiek sporter totdat hij een aandoening kreeg aan zijn enkels. Nu zet hij zijn passie voor sport in om jongeren in Gambia te helpen.

Omschrijving

Vrijwillig de allerarmste Gambianen helpen

Piet Dahlkamp zet zich al jaren in voor de allerarmsten in Gambia. Zo’n zes weken per jaar helpt hij zoveel mogelijk mensen op het platteland.

Omschrijving

Warme truien voor vluchtelingkinderen

Tijdens de Foute kersttruiendag op kantoor hebben we samen met collega’s 29 vluchtelingkinderen in conflictgebieden een warme wintertrui gegeven.

Omschrijving

Muziek maken helpt vluchtelingkinderen

Muziek maken werkt therapeutisch. Connect By Music helpt sinds 2017 vluchtelingkinderen bij het vergeten van hun zorgen door muziek te maken met elkaar.

Omschrijving

Bag to happiness

Syrische vluchtelingkinderen in Turkije verwerken met een goedgevuld rugzakje hun ingrijpende ervaringen. Stichting Bag to Happiness geven 250 rugzakjes namens ons.

Omschrijving

Zwerfdieren helpen op Curaçao

Vrijwilligers zetten zich in voor zwerfhonden en katten op Curaçao. Jaarlijks ondergaan 1.200 dieren een ingreep op kosten van Dierenhulp Curaçao.

Omschrijving

Zwerfdieren helpen op Lesbos

Het zwerfdierenprobleem op Lesbos is groot. Sinds 2017 ondersteunt de Corendon Foundation We Are Here, de stichting die zich inzet voor straathonden op Lesbos.

Omschrijving

Corendon International BIG BAND Competition

Corendon is al jaren hoofdsponsor van het TAKE OFF Music event en de International Big Band Competition, het grootste jazz en blues muziekevenement in de Haarlemmermeer.

Omschrijving

Grachtconcert Oud-Zuid

Het Grachtconcert Oud-Zuid is het kleine zusje van het bekende Prinsengrachtconcert en wordt sinds 2017 mede door steun van de Corendon Foundation in Amsterdam georganiseerd.

Omschrijving

3FM Serious Request 2017

3FM Serious Request 2017 stond in het teken van hereniging van vermiste kinderen met hun familie. Wereldwijd zijn vier miljoen mensen naar elkaar op zoek.

Omschrijving

Funda draait door in Macedonië

Funda Müjde, een bekende enthousiaste cabaretière uit Nederland, reist door Europa met haar eigen theatervoorstelling Funda draait door.

Omschrijving

Giro555

Samen met medewerkers en de Corendon Foundation zamelden we geld in voor Giro555, voor de slachtoffers van de hongersnood in Afrika.

Omschrijving

180! Kids

Het 180! Kids project gaat over de verbinding van kinderen in Amsterdam met verschillende nationaliteiten. Hun doel? Het wederzijds begrip voor elkaar vergroten.