Corendon Foundation | Projecten

Corendon Foundation | Projecten

Foundation
Home Foundation Organisatie Projecten Aanvraag indienen Het bestuur Contact

Gesteunde projecten

 1. Bio Based Airlines (ontwikkeling algenbrandstof)
  Platform Duurzame Luchtvaart ontwikkelt in samenwerking met de Universiteit Wageningen een nieuwe brandstof uit algen, die geschikt is voor vliegtuigen. Zie voor meer informatie op http://www.duurzameluchtvaart.nl
 2. Bomenproject door kinderen in Rotterdam
  Deelgemeente Feyenoord in Rotterdam gaat in samenwerking met Staatsbosbeheer bomen laten planten door kinderen op de lagere school. Dit draagt enerzijds bij aan een beter milieu en bevordert anderzijds ook de bewustwording over duurzaamheid bij kinderen. Zie voor meer informatie op http://www.staatsbosbeheer.nl
 3. Duurzame Winkel
  Stichting Mevdud brengt het belang van energie en duurzaamheid onder de aandacht bij allochtone ondernemers.
 4. NatuurWijs
  NatuurCollege Stichting Lippe-Biesterfeld leidt drie boswachters op om kinderen door de bossen te begeleiden. Door natuurcontact leren kinderen verantwoording te nemen voor elkaar en voor de wereld om hen heen.
 5. Animal Guards
  Stichting Atar heeft een dierenopvangcentrum in Antalya (Turkije) opgezet.
 6. Charlois BOOMing
  Deelgemeente Charlois in Rotterdam gaat de komende drie jaar 1000 bomen planten, met betrokkenheid van bewoners. De bewoners planten ter nagedachtenis van een dierbare een boom. Zie nieuwsbericht.
 7. Leermateriaal Gehandicapte Kinderen
  Een leerkracht uit Amsterdam verschaft leermateriaal voor kinderen met een verstandelijke/lichamelijke beperking in Alanya (Turkije).

Natuurlijk kunnen wij uw hulp gebruiken. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat het voor volgende generaties mogelijk blijft om te genieten van prachtige vakantiebestemmingen. Help ons actief mee en doneer hier een boom en draag bij aan een schoner en duurzamer milieu.