Corendon Foundation | Help mee

Corendon Foundation | Help mee

Foundation
foundation logo Over ons Onze projecten Help mee Contact

Aanvraag indienen

Let op! Wij nemen voor 2018 geen aanvragen meer in ontvangst. Vanaf januari 2019 kunt u weer een aanvraag indienen bij ons. Alvast bedankt voor uw medewerking.

De Corendon Foundation ondersteunt projecten die een bijdrage leveren aan de missie en uitgangspunten van de Corendon Foundation. De financiële bijdragen zijn afhankelijk van de aard van de projecten. Wij ondersteunen geen ‘natuurlijke’ personen.

Klik hier en download het formulier om uw aanvraag in te dienen. Het formulier kunt u invullen, inscannen en opsturen naar: info@corendonfoundation.nl. U kunt het aanvraagformulier ook uitprinten en opsturen naar:

Corendon Foundation
Singaporestraat 82
1175 RA Lijnden

Wilt u liever gebruik maken van ons online formulier? Klik hier

Onze uitgangspunten

De goede doelen en projecten die de Corendon Foundation ondersteunt moeten voldoen aan één of meer van de onderstaande uitgangspunten:

  • Ze bevinden zich op één van de vakantiebestemmingen van Corendon
  • Ze bevinden zich in Amsterdam en/of gemeente Haarlemmermeer
  • Het zijn initiatieven vanuit de medewerkers van Corendon

Beoordeling van uw aanvraag

Het bestuur van de Corendon Foundation beoordeelt de aanvragen. Heeft u een aanvraag gedaan? Dan krijgt u hierover binnen twee weken bericht. Het indienen van een project geeft geen recht op de eventueel toe te kennen financiële ondersteuning van de Corendon Foundation.

Wij zien uw aanvraag met veel enthousiasme tegemoet!

Een donatie doen

De verschillende projecten en goede doelen die de Corendon Foundation ondersteunt worden zorgvuldig uitgekozen. Echter kunnen wij dit niet alleen! Daar hebben wij uw hulp hard bij nodig. Wilt u ons helpen? Doneer dan op: NL50 INGB 0004 3046 59 t.n.v. Corendon International Travel o.v.v. foundation. BIC: INGBNL2A.

Wilt u liever direct doneren aan een project? Kijk dan onder het kopje 'Onze projecten' en zie per project op welke manier u een bijdrage kunt leveren.