Corendon Foundation | Contact

Corendon Foundation | Contact

Foundation
Home Foundation Organisatie Projecten Aanvraag indienen Het bestuur Contact

Contact

Adres: Singaporestraat 82, 1175 RA Lijnden
Telefoon: +31 (0)23 751 06 48
+31 (0)6 46481273
(maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
E-mail:info@corendonfoundation.nl

Routebeschrijving

Vanuit Den Haag:
Richting Amsterdam (A4), bij knooppunt De Hoek de (A5) richting Zaanstad/Alkmaar. Bij knooppunt Raasdorp afslag Badhoevedorp (A9) en meteen de afrit Badhoevedorp/Lijden/Amsterdam-Osdorp. Aan het eind van afrit bij de rotonde naar links (richting bedrijventerrein Lijnden/Amsterdam-Osdorp, daarna de eerste rechts om het bedrijventerrein te bereiken.

Vanuit Amsterdam:
Richting Den Haag (A4), op knooppunt Badhoevedorp afslaan richting Haarlem (A9), afslag Badhoevedorp/Lijden/Amsterdam-Osdorp (afrit 7), bij de rotonde naar links (richting bedrijventerrein Lijnden/Amsterdam-Osdorp, daarna de eerste links om het bedrijventerrein te bereiken.

Vanuit Utrecht:
Richting Amstelveen en Haarlem (A9), afslag Badhoevedorp/Lijden/Amsterdam-Osdorp (afrit 7), bij de rotonde naar links (richting bedrijventerrein Lijnden/Amsterdam-Osdorp), daarna de eerste links om het bedrijventerrein te bereiken.

Vanuit Haarlem:
Richting Amstelveen (A9), afslag Badhoevedorp (afrit 7), bij de rotonde linksaf, bij de volgende rotonde rechtdoor (richting bedrijventerrein Lijnden/Amsterdam-Osdorp), daarna de eerste links om het bedrijventerrein te bereiken.

Natuurlijk kunnen wij uw hulp gebruiken. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat het voor volgende generaties mogelijk blijft om te genieten van prachtige vakantiebestemmingen. Help ons actief mee en doneer hier een boom en draag bij aan een schoner en duurzamer milieu.