Corendon Foundation | Aanvragen & Beoordeling

Corendon Foundation | Aanvragen & Beoordeling

Foundation
Home Foundation Organisatie Projecten Aanvraag indienen Het bestuur Contact

Aanvraag indienen

De Corendon Foundation investeert in een duurzame toekomst. We geven financiële bijdragen aan projecten die een bijdrage leveren aan de missie en doelstellingen van de Corendon Foundation. Onze steun helpt en stimuleert de ontwikkeling van innovatieve ideeën, die ervoor zorgen dat we bewuster met de wereld en onze omgeving kunnen omgaan.

Onze financiële bijdragen zijn afhankelijk van de aard van de projecten. De Corendon Foundation ondersteunt geen ‘natuurlijke’ personen.

Klik hier en download het formulier om uw aanvraag in te dienen.

Wij zien uw aanvraag met veel enthousiasme tegemoet!

Beoordeling van uw aanvraag:
Het bestuur van de Corendon Foundation beoordeelt de aanvragen die binnenkomen. Hierbij wordt rekening gehouden met de volgende punten:

  • Draagt het project bij aan de missie en de doelstellingen van de Foundation?
  • Is er sprake van duurzaamheid binnen het project?
  • Is er een goed onderbouwd plan en een gedegen financieel overzicht opgesteld?

Het indienen van een project geeft geen enkel recht aan de indiener op de eventueel toe te kennen financiële ondersteuning van de Corendon Foundation.

Natuurlijk kunnen wij uw hulp gebruiken. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat het voor volgende generaties mogelijk blijft om te genieten van prachtige vakantiebestemmingen. Help ons actief mee en doneer hier een boom en draag bij aan een schoner en duurzamer milieu.