Corendon Foundation

Corendon Foundation

Foundation
foundation logo Over ons Onze projecten Help mee Contact

Een duurzame wereld bereiken we samen!

Reizen per vliegtuig is mooi. Het brengt ons op bijna alle plaatsen in de wereld. Het geeft ons de kans om andere culturen te ontdekken, het draagt bij aan ons onderlinge begrip en is bovendien dé manier om vakantie te vieren op de mooiste vakantiebestemmingen.

Helaas is reizen en vliegen ook schadelijk voor het milieu. Vanuit dit negatieve effect ontstond bij Atilay Uslu, mede-eigenaar en directeur van de Corendon groep, het ambitieuze plan om samen met onze klanten en partners deze gevolgen actief tegen te gaan. Het gaat zelfs nog verder dan compensatie alleen. Door middel van het ondersteunen van een groot aantal uiteenlopende doelen in Nederland en op onze vakantiebestemmingen, zet Corendon graag een extra stap om de duurzaamheid in de reisbranche te bevorderen. Vanuit dit oogpunt werd in maart 2011 de Corendon Foundation stichting opgericht.

Natuurlijk kunnen wij uw hulp gebruiken. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat het voor volgende generaties mogelijk blijft om te genieten van prachtige vakantiebestemmingen. Help ons actief mee en doneer hier een boom en draag bij aan een schoner en duurzamer milieu.