MS Magic

MS Magic

Terug naar vorige pagina MS Magic

Nijlcruiseschip MS Magic

Geniet je graag van luxe en comfort tijdens je vakantie in Egypte? Kies dan voor een Nijlcruise op de MS Magic. Dit prachtige 5-sterren cruiseschip heeft in totaal 72 hutten. Het schip beschikt over een grote lobby, loungebar, restaurant, zwembad op het zonnedek, fitnessruimte, discobar, winkeltje, biljart, een Cheese & Wine bar en tegen betaling vast internet.

Hut

De standaardhutten aan boord van de MS Magic zijn luxe en comfortabel ingericht en hebben een 2-persoonsbed of 2 losse bedden. Verder beschikt de hut over gratis airconditioning, satelliet televisie, telefoon, minibar en een gratis kluisje. De badkamer bestaat uit een douche, toilet en föhn. Vanuit het raam heb je elke keer weer een ander fantastisch uitzicht op de Nijl.


De namen van de schepen en beschrijving zijn zoveel mogelijk conform de afspraken met onze lokale agent. Echter kan het toch voorkomen dat je op een ander schip zult verblijven. Dit schip is te alle tijde gelijkwaardig en zal voorzien zijn van dezelfde (basis)faciliteiten. De naam, indeling en stijl van het schip kunnen wel afwijken.