M/S Princess Amira

M/S Princess Amira

Uw Boot

Uw 4* Nijlcruise boot M/S Princess Amira
Corendon biedt u voor een Nijlcruise een zeer voordelige 4* boot, de M/S Princess Amira (of gelijkwaardige boot). Deze boot is in November 2010 geheel gerenoveerd. En beschikt over alle denkbare faciliteiten en comfort voor een perfecte nijlcruise. Er bevinden zich in totaal 64 hutten.

Uw Hut:
De standaard hutten beschikken over een badkamer met douche, 2 losse bedden of een 2-persoonsbed. Verder treft u in uw hut een televisie, muziek systeem, minibar, telefoon en föhn. Uw hut is voorzien van individuele airconditioning.

In uw boot vindt u verder een grote lobby, lobbybar, restaurant, zwembad op zonnedek, winkeltje, disco bar en (tegen betaling) vast internet. Om 17.00 uur is er een teatime.

De namen van boten en beschrijving zijn zo veel mogelijk conform de afspraken met onze lokale agent. Echter kan het toch voorkomen dat u op een andere boot zult verblijven. Deze boot is te allen tijde gelijkwaardig en zal voorzien zijn van dezelfde (basis) faciliteiten. De naam, indeling en stijl van de boot kan dus afwijken.

Bekijk snel deze actie.


Prijsdetails
Deze prijs is gebaseerd op 2 volwassen personen.
Prijs per persoon vanaf 0,00
Administratiekosten (per boeking) 25,00
Calamiteitenfonds (per boeking) 2,50