Boeing 747 landt in achtertuin Corendon Village Hotel

Boeing 747 landt in achtertuin Corendon Village Hotel

Zie jij het al voor je? Je gaat heerlijk eten of overnachten in Corendon Village Hotel Amsterdam en er staat ineens een Boeing 747 in de tuin. Dit is vanaf nu realiteit. In februari 2019 werd de gepensioneerde Boeing na een spannend transport vanaf luchthaven Schiphol naar de tuin van Corendon Village Hotel Amsterdam gebracht. Hier lees je alle ins en outs en het laatste nieuws over deze mooie aankoop. Bekijk ook alle video’s en foto’s van het adembenemende transport.Bekijk alle video's

Bekijk alle updates en volg onze livestream op onze Facebookpagina

Volg alles op Facebook

 

Corendon vraagt liefhebbers foto’s te sturen van aangekochte Boeing.

Stuur jij ons foto’s?
 

Wil jij op de hoogte blijven van alle leuke ins en outs over onze Boeing 747?

Volg ons blog!

Oudste Boeing 747 van KLM pronkt nu in de tuin van Corendon Village Hotel

Corendon is het jaar goed begonnen en heeft in februari 2019 een echte Boeing 747 in de tuin van het spiksplinternieuwe Corendon Village Hotel Amsterdam in Badhoevedorp geplaatst. De voormalige KLM Boeing 747-400 ‘City of Bangkok’ wordt later in 2019 omgebouwd tot 5D-experience. Bezoekers kunnen dan op plekken komen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek. Je kunt dan een kijkje nemen in de cargoruimte, zien hoe er getankt wordt en een bezoekje brengen aan de businessclass en cockpit. Alsof dat niet genoeg is, kun je zelfs over de dertig meter lange vleugels lopen en word je meegenomen in de geschiedenis van de luchtvaart. Het hoogtepunt van je bezoek wordt de 5D-experience, waarin je alle facetten van het vliegen zelf kunt ervaren. Is dit iets voor jou? Houd dan deze pagina goed in de gaten!

Boeing 747 in hoteltuin

Corendon vraagt liefhebbers foto’s te sturen van aangekochte Boeing 747

Na 29 vliegjaren heeft de oudste Boeing 747 van KLM een rijke geschiedenis achter de rug. Corendon roept luchtvaartliefhebbers op om de mooiste foto’s van het toestel te delen. Een selectie daarvan wordt uiteindelijk onderdeel van de inrichting. Heb jij mooie, bijzondere, leuke of indrukwekkende foto’s van Corendons nieuwe trots? Deel ze snel met ons.

Plaatsing Boeing 747 bij Corendon Village Hotel Amsterdam uitdagende operatie

Dat het plaatsen van Corendons eerste Boeing 747 in de tuin van Corendon Village Hotel Amsterdam een hele onderneming zou zijn, hield Corendon topman Atilay Uslu niet tegen. Met een goede planning en voorbereiding werd de Boeing in samenwerking met AELS, transportbedrijf Mammoet en Schiphol begin februari 2019 in de hoteltuin geplaatst. Wil jij zien hoe dit spannende transport in zijn werk ging? Bekijk dan snel alle video’s!

Boeing 747 in hoteltuin