Wis alle keuzes
Reisgezelschap
Kamer 1: 2 personen
Wijzig Reisgezelschap
Vul uw reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Bestemming
Israël
andere keuze
Vakantie Israël

Vakantie Israël

Vakantie Israël - Een ongelooflijke ervaring!

Ontdek de charme van Israël! Wat veel mensen vaak niet weten is dat Israël een prachtig land is met legio aan vakantiemogelijkheden. Van een zon-, zee- en strandvakantie tot een actieve vakantie waarbij u de beruchte geschiedenis van dit land kunt onderzoeken of vele tochten door Israël kunt maken. Een vakantie Israël van Corendon maakt het allemaal mogelijk!

Een Goedkope vakantie naar Israël

Israël heeft vele tegenstellingen die dit land bij velen geliefd maakt. Religie speelt hier natuurlijk een grote rol in de geschiedenis, de cultuur en de vele bezienswaardigheden die dit land te bieden heeft. Ook het landschap laat u vele tegenstrijdigheden zien. In het noorden vindt u gebergten met veel groen en watervallen. In het uiterste zuiden ligt Eilat te midden van de woestijn en aan de rode zee vlakbij de Egyptische grens. Dit is dan ook met recht de warmste stad in het land. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand maar ook van het gezellige uitgaansleven. Heeft Israël u nieuwsgierig gemaakt? Boek dan snel een goedkope vakantie naar Israël van Corendon!

Ontspanning

Israël biedt voor ieder wat wils. In dit prachtige land is het mogelijk om diverse jeepsafari’s of kameel- en wandeltochten door de woestijn te maken. Verder kunt u een bezoekje brengen aan de Dode Zee om u daarna tientallen jaren jonger te voelen. Het zonovergoten Eilat biedt u vele mooie stranden, watersportmogelijkheden en de beste duikplekken ter wereld. Of ontdek de meest levende en moderne stad Tel Aviv. Hier kunt u genieten van de boulevard met haar mooie strand, haar uitgaansleven en de vele parken, winkelcentra, musea en vele straten die ongetwijfeld de moeite waard zijn om doorheen te lopen. Kortom, een goedkope vakantie naar Israël biedt u alle mogelijkheid om te ontspannen!

Israël vakantie landinformatie

Reisdocumenten

Voor Israël heeft u een paspoort nodig en dient nog minimaal 6 maanden na terugkomst geldig te zijn. Uw paspoort dient 1 lege pagina te hebben. Visum is niet verplicht. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit dient u bij de ambassade of het consulaat van eigen land naar de exacte grensdocumenten te informeren. Reizigers dienen zelf te zorgen dat zij op tijd in het bezit zijn van de benodigde reisdocumenten.

Klimaat

Israël kent het Middellandse Zeeklimaat met hete en droge zomers en natte winters. Het zuiden van het land is heet en droog. De meeste neerslag valt in de kustgebieden en het heuvelachtige centrum van Israël.

Taal

De officiële taal van Israël is het Modern Hebreeuws, ook wel Ivriet genoemd. Het verschil tussen Modern Hebreeuws en Klassiek Hebreeuws is klein, met name de zinsconstructie wijkt op veel punten af. Opmerkelijk is dat het Hebreeuws van rechts naar links wordt geschreven met het Hebreeuwse alfabet. Het Hebreeuws heeft ook invloed gehad op de Nederlandse taal. Enkele woorden die zijn overgenomen van het Hebreeuws naar het Nederlands zijn: ‘Amen’, ‘Hallelujah’, ‘Sjabbat’, ‘Satan’, ‘Talmoed’ en ‘Tof’ (van tov=goed). Verder spreekt de Israëlische bevolking over het algemeen zeer goed Engels.

Hotels en Appartementen in Israël

Corendon biedt u een groot aantal mogelijkheden voor uw vakantie naar Israël. Ons aanbod varieert van complete rondreizen tot de mooiste hotels in Eilat. De accommodaties worden met grote precisie voor u geselecteerd zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw vakantie!

lees meer

7.8Gem cijfer, 1257 beoordelingen

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.